Over mij

Ook al is deze foto al heel wat jaar geleden genomen, het blijft mijn favoriete foto.

Tegenwoordig passen alleen de twee jongsten nog in de bakfiets (òf m’n boodschappen 😉 ).

Ik ben moeder van vier kinderen en ik hou, zoals je ziet, van fietsen. Maar ook ook van wandelen met de onze hond Teun, lezen, kamperen, sporten en creatief bezig zijn.

In mijn werk ben ik begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Ik was leerkracht in verschillende groepen en basisscholen. Na ruim tien jaar bleek dat mijn twee oudste kinderen meer ondersteuning en begeleiding nodig hebben waardoor ik heb besloten te stoppen in het onderwijs.

Naast het zijn bij mijn kinderen, heb ik in de afgelopen jaren meerdere studies afgerond en volwassenen gecoacht. Tot ik werd gevraagd om een jongen thuisonderwijs te geven. Het individueel aan de slag te gaan met een kind vond ik zo leuk om te doen! Daar wilde ik mee verder!

Vooral het kijken en luisteren naar een kind vind ik belangrijk. Voelen wat er speelt en wat een kind ons probeert te vertellen met zijn gedrag. Kijken wat een kind aan talenten en kwaliteiten in zich heeft zodat het zelf tot oplossingen kan komen.

Tijdens de coaching gaan we op een speelse, creatieve en oplossingsgerichte manier aan de slag. Ik stem af op wat jullie kind leuk vindt.

De praktijk is aan mijn keukentafel/woonkamer maar de coaching kan net zo goed buiten gegeven worden. Ook is het mogelijk om jullie kind op school te coachen. Dit gaat in overleg met de school van jullie kind.

Opleidingen en trainingen:

  • Training Kind en trauma
  • Puur Kindercoach Sonnevelt Opleidingen
  • Lezing Geef me de vijf van Colette de Bruin
  • Opleiding Life Coach
  • Opleiding Gewichtsconsulent & Kind en voeding
  • Pabo Amsterdam