Gratis

Hoe houd ik het gezellig?

Ik voel mij alleen...

Als ouder is het een pittige tijd. De hele dag zijn de kinderen thuis, ze moeten ondersteund worden in het thuisonderwijs, daarnaast heb je je eigen werk en bezigheden. Dit kan stress met zich meebrengen. 

Nu de lockdown verlengt is, vraag je je misschien af hoe je dit allemaal gaat trekken?

Het kan namelijk moeilijk zijn om de sfeer in huis goed te houden. Het kan zijn dat het gedrag van je kind uitvergroot wordt. Het wordt misschien wel erger of vindt vaker plaats?

Voor je kind geldt eigenlijk hetzelfde. De hele dag thuis zijn, schoolwerk moeten maken terwijl je je vriendjes mist. Papa of mama als juf hebben is toch anders dan je eigen juf. Hierdoor zit je misschien niet lekker in je vel. Misschien vind je het wel fijn om te praten met iemand waar je alles aan mag vertellen.

Voor zowel ouders als voor kinderen heb ik nu elke dag twee keer een halfuur ingepland om te praten, tips en adviezen te geven of om gewoon een luisterend oor voor je te zijn.

Geheel gratis!

Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder een dag en tijdstip te kiezen en bij opmerkingen aan te geven of je het gesprek telefonisch wil of via Zoom.

Wil je een belafspraak? Laat dan je telefoonnummer achter in het opmerkingenveld.