Gratis

Hoe houd ik het gezellig?

Ik voel mij alleen...

Als ouder is het een pittige tijd. De kinderen zijn weliswaar weer naar school maar het is reëel dat zij toch weer thuis komen te zitten mochten er besmettingen zijn op school. Daarnaast heb je je eigen werk en bezigheden. En daarbij voel je aan alles dat het te lang duurt…Je wilt weer normaal, gewoon, zoals het was…Dit kan je moedeloos maken of stress met zich meebrengen. 

Nu de lockdown weer verlengt is, vraag je je misschien af hoe je dit allemaal gaat trekken?

Het kan namelijk moeilijk zijn om de sfeer in huis goed te houden. Het kan zijn dat het gedrag van je kind uitvergroot wordt. Het wordt misschien wel erger of vindt vaker plaats?

Voor je kind geldt eigenlijk hetzelfde. De De onzekerheid wat Covid-19 met zich meebrengt. Wel naar school/niet naar school. Breng ik opa of oma in gevaar als ik hen knuffel, mag ik ze wel knuffelen? Het gaat de hele dag over Corona; op school, volwassenen praten er altijd over en ook op tv wordt er veel over gesproken.  Dit kan angstig zijn of zit je hierdoor misschien niet lekker in je vel. Het kan dan fijn zijn om te praten met iemand waar je alles aan mag vertellen. Waar we zelfs kunnen afspreken dat het C-woord niet genoemd wordt 😉

Voor zowel ouders als voor kinderen heb ik nu elke dag twee keer een halfuur ingepland om te praten, tips en adviezen te geven of om gewoon een luisterend oor voor je te zijn.

Geheel gratis!

Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder een dag en tijdstip te kiezen en bij opmerkingen aan te geven of je het gesprek telefonisch wil of via Zoom.

Wil je een belafspraak? Laat dan je telefoonnummer achter in het opmerkingenveld.