Gevoelsverkenner: Workshop voor professionals

Wat zou het mooi zijn als je je gevoelens kun observeren zonder er een oordeel over te vellen.

Dat je al je gevoelens en emoties kunt verkennen zodat je jezelf echt leert kennen.

Dat je erkent dat je boos bent bijvoorbeeld. En dat deze boosheid je iets vertelt over je grenzen, je waarden, je behoeften en je overtuigingen.

Door je eigen gedachten of door meningen van anderen kan het heel moeilijk zijn om bij je gevoelens te komen. Laat staan dat je ze uitspreekt of dat je er aan toe geeft.

Gevoelsverkenner® laat je dichter bij je gevoelens komen, bekijkt ze van meerdere kanten en helpt je zo verder.

Wanneer je je gevoelens erkent, zullen deze minder blijven ‘plakken’. Al je gevoelens mogen er zijn. Door ze niet uit de weg te gaan óf om ze perse weg te willen hebben, laat je emoties beter stromen én leer je ermee om te gaan.

Prachtig toch, dat je van het ontdekken van je binnenwereld sterker in de buitenwereld komt te staan!

Met de methodiek Gevoelsverkenner® van Greetje Welten kun je de binnenwereld van je cliënt, coachee of leerling(en) op een beeldende manier verkennen.

Gevoelsverkenner® is een waardevolle methodiek voor coaches, therapeuten en leerkrachten, die met kinderen en volwassenen werken aan een hulpvraag. De methode heeft geen vast stappenplan en dat is juist waardoor deze methode voor veel trajecten is in te zetten. 

Tijdens deze praktische workshop krijg je een onderdompeling in de methodiek, zodat je de methodiek nog beter zelf kunt gaan inzetten voor jouw doelgroep. Daarbij kun je kennis maken met  diverse andere materialen van Gevoelsverkenner® zoals de poppetjes van Verwonderland, de vloerankers en het gevoelslandschap. 

Je krijgt volop inspiratie, tools, tips en suggesties om met deze methodiek aan de slag te gaan (ook in combinatie met materiaal die je in je praktijk of school hebt liggen).

Workshop voor professionals:

Deze workshop is inclusief koffie, thee en lekkers, een lunch, een werkboek (t.w.v. € 12,50) en een  deelnemerscertificaat.

Tijd: 9.30 uur – 15.30 uur

Kosten: €150,00 p.p.

Datum en plaats:

Zaterdag 25 september in Zeist bij Villa Princenhove samen met Nancy van Nence